Followers

Wednesday, November 23, 2011

Kenapa apaMBalix???

Assalamualaikum...
Ahaa!!!msti korg tertanya2 psl tajuk ni kan?Kenape apaMBalix??
Kalau korg nak tau...Persoalan itu la yg org tuju kat aku..
Kawan-kawan & org luar slalu tny aku..kenape aku letak name kat Channel Youtube aku apaMBalix..
Klu korg nak tau..name tu ada kene mengena dgn kuih apambalik tu..
Yang sebenarnye Aku x suke pon kuih tu  dan aku rasa name apambalik tu Unik..sbb tu la aku letak name tu...hahahha
Dan name apaMBalix tu bukan saje femes (wah femes ker?) kat utube..tp,dlm on9 game (DOTA) pon aku letak name tu...smpi geng2 DOTA pon pggil aku apam..(-.-!)
Bukan itu saje..email aku pon aku letak apambalikshangus..
Bukannye aku x makan langsung kuih apambalik tu..tp,ntah laa..rasa teragak nak makan tu aku bedal jer..
So,persoalan yg ada kat minda korg tu da pon terjawab..
Jadi pada sape2 yg terjumpa name apambalix kat GARENA ataupon YOUTUBE..itu adalah aku..hehehh...
Pada sape2 yg blom Subscribe Channel Youtube aku tu..sudi2kan la subscribe yer..

ni link dia..
http://www.youtube.com/apaMBalix

Selamat menSubscribe.. =)


4 comments:

Saddila said...

dah subscribed .
hai abg apaMBalix . haha
Ni khas untuk abg . Da baca ?

http://sayaadilaazizan.blogspot.com/2011/11/merdu-suara-abang.html

Azhar Mustapa said...

aha!!da baca!!thx dik...mane tau berkat doa tu bley jadi kenyataan..amin.. =)

~Nana BamBam~ said...

kenapa x letak nama apamterbaLIK ? atau terbalikapam ? unik gak nama uh.

Azhar Mustapa said...

haha..sbb x penah dgr lagi name2 tu sume.. :P