Followers

Tuesday, November 29, 2011

Ku Pinang Kau Dengan Bismillah Cover

Assalamualaikum...
Selamat menyambut Maal Hijrah 1433 buat semua Umat Islam diseluruh dunia..semoga ape yg kita azamkan pada tahun ni akan tercapai...Same2 la kita berhijrah kearah yg lebih baik lagi lepas ni...InsyaAllah..
Okeh,kembali ke tajuk Utama..Ku Pinang Kau Dengan Bismillah Cover..
Perghh...tajuk bukan men lagi tajuk lagu ni kan?da name pon tajuk lagu..kene letak tajuk yg gempak2 sket..hihi..
Aku bukan ape,semalam aku layan cite Setitis Hidayah kat TV3 pkul 10 malam..Layan gak cite tu..sedih pon sedih..Cite tu terselit plak lagu Ku Pinang Kau dengan Bismillah..mmg bertambah2 sedih la cite tu..
Mula2 aku ingat Opick yg nyanyi sbb setau aku lagu2 Opick je yg mcm ni...x sngka plak si Pasha Ungu yg nyanyi..
Da dgr byk kali baru aku teringat ramai yg request aku lagu ni..dulu aku penah dgr tp x masuk dlm jiwa sgt..da tgk cite tu mmg termasuk plak dlm jiwa ni..Dan hari ni aku pon terfikir la nak buat cover lagu ni..
So,ini la hasil dia...Harap korg berpuas hati dgn Cover aku ni..
(^___^)

Ku Pinang Kau Dengan Bismillah Cover


*Part last tu ada tersasul sket..sorry yer..ekekke..
Oh ya..sebelum terlupa..klu ada sesape yg x dpt bukak video ni kat sini..p bukak guna direct Youtube trus yer...kdg2 Youtube ni x pat nak view klu bukak kat sini.. :)


5 comments:

Saddila said...

tak payah nak ekkeke sgt la bang oi .
okay sedap drpd pasha :)
hewhehhew

Azhar Mustapa said...

hihihi..time kasih.. =)

mizs+op3t »-(¯`v´¯)-» said...

aq x penah dgr pn lagu ni..tp ok la not bad..

Mohd Khairi Khadzir said...

good job! (^____^)

Mohd Khairi Khadzir said...

good job! (^____^)